top of page
Zoeken

Planning Chiro April, Mei en Juni

Beste ouders,


We naderen stilaan de examens van de leiding en dat betekent dus ook dat onze "Lente-stop" bijna voor de deur staat! We geven jullie daarom ook graag de planning al mee voor de komende weken en maanden tot aan het kamp.


De locatie en uurregeling van de activiteiten:

Voor alle groepen zal het vanaf komende zondag, 25 April, terug Chiro zijn aan onze lokalen zelf. Tot 8 Mei zullen alle activiteiten nog doorgaan in bubbels van 10 voor alle groepen, maar vanaf zondag 9 Mei wordt dit terug uitgebreid naar bubbels van 25 voor alle groepen. Om grote druktes te vermijden aan onze lokalen en om de bubbels zo goed mogelijk gescheiden te houden zullen we voor de Chiro's die ons nog resten tot aan het kamp volgende uurregeling treffen:


  • Minies, Speelclub en Rakkers (Alle -12 jarige) zullen Chiro van 14u tot 17u hebben op de Chiro zelf

  • Toppers, Kerels en Aspi's (Alle +12 jarige) zullen Chiro van 14:30 tot 17:30 hebben, ook op de Chiro zelf.

We vragen om deze uren stipt op te volgen! Wees dus zeker op tijd en kom ook niet te vroeg, zo houden we alles veilig voor iedereen!


Wanneer gaat deze "Lente-stop" in?

De laatste Chiro voor onze stop zal op zondag 23 Mei zijn. Vanaf Zondag 30 Mei tot en met Zondag 13 Juni zal het geen Chiro zijn, wegens de examens van de Leiding. Op Zondag 20 Juni starten we terug met de activiteiten.


Je kan ook steeds de kalender op onze site raadplegen: https://www.chirojongensputte.com/kalender


Hoe zit het met het kamp?

Door de onzekere situatie omtrent Covid weten wij zelf nog niet zo goed in welke vorm het kamp dit jaar zal mogen doorgaan... Wij zijn er daarentegen wel van overtuigd dat we zeker terug in de vorm van vorig jaar op kamp zullen mogen gaan, namelijk in bubbels van 50. Het blijft alleen nog even afwachten op het besluit van de overheid. Wij hopen tegen midden Mei jullie meer info te kunnen geven aan de hand van een Online Ouderavond, wel kunnen we jullie alvast meegeven dat het kamp net zoals anders zal doorgaan van 11 Juli (15 juli voor Minies en Speelclub) tot en met 21 juli. Meer info volgt dus in de komende weken.

Hou daarnaast ook zeker onze Facebook en site in de gaten komende weken, aangezien we nog een heerlijke BBQ-Boxen en aperitief/bier/...manden verkoop plannen te doen eind Juni om een extra centje bij te verdienen om ons kamp te bekostigen! 🥩


Groetjes,

De Leiding

Comentários


bottom of page