top of page
Zoeken

Jeugdwerking naar Code Rood

Bijgewerkt op: 28 okt. 2020

[UPDATE: 28/10]

Gisteren is er nog bijkomend beslist door de Vlaamse overheid dat jeugdwerking voor kinderen ouder dan 12 jaar jammer genoeg niet meer kan doorgaan. Dit betekent dat het voor een tijdje geen Chiro meer zal zijn voor de Toppers, Kerels en Aspi's.


Gisteren hebben we te horen gekregen dat de jeugdwerking per direct

overschakelt naar Code Rood. Dit heeft dan ook drastische gevolgen voor onze Chiro-werking de komende weken. Ik geef u hierbij een overzicht van bijkomende regels die zullen getroffen worden op de Chiro.


  • De Leiding zal gedurende de hele Chiro een mondmasker dragen en zal ook zoveel mogelijk afstand proberen te bewaren met hun leden.

  • Alle leden ouder dan 12 jaar, dit zijn de Toppers, Kerels en Aspi's, zijn ook verplicht gedurende heel de Chiro een mondmasker te dragen!

  • Voor onze Toppers, Kerels en Aspi's zijn buitenactiviteiten de regel! 

  • De Toppers, Kerels en Aspi's zullen Chiro krijgen in kleinere bubbels van max. 20 personen

  • Voor de Minies, Speelclub en Rakkers blijven zowel binnen als buitenactiviteiten mogelijk en in groepen van max. 50 personen. Hun Leiding draagt wel ten allen tijden een mondmasker en houdt afstand.

  • Vanaf zondag 8/11 zal het voor iedereen slechts Chiro zijn tot 17u!

Praktisch Halloween-activiteit: 25/10

Voor onze jongste leden blijft het programma ongewijzigd! Zij kunnen nog steeds hun film binnen kijken en een groot, gezamelijk Halloween-spel spelen in een bubbel van max. 50 personen


Voor onze oudste leden vragen we wel om warme kleren en eventueel een dekentje mee te nemen, aangezien zij nu een film buiten zullen kijken. Bij regen zal dit onder ons afdak gebeuren. Ook moeten zij vanaf nu gedurende heel de activiteit, en dus ook tijdens onze griezeltocht, hun mondmasker aanhouden. Tijdens het avondmaal mag iedereen wel zijn mondmasker afzetten, maar dienen de regels omtrent social distancing te worden gerespecteerd. De Leiding zal dit allen in goede banen leiden.


Samen gaan we voor een veilige en leuke Chiro-zondag! Take Care!

コメント


bottom of page