top of page
Zoeken

Halloween op de Chiro

Beste ouders en leden,


Nu die warme zomerdagen al een tijdje achter ons liggen, de bomen stilaan hun bladeren verliezen en de herfst nu echt wel begonnen is, breekt de periode van enge Halloween films, griezelige wandeltochten door het bos en die overheerlijke pompoensoepjes ook weer aan.

Een periode die we dan ook niet zomaar bij ons op de Chiro willen laten voorbij gaan! Daarom zullen we op zondag 25 oktober Halloween vieren op de Chiro!


Wat kunnen onze leden allemaal verwachten op die dag?

Voor onze jongste (Minies, Speelclub en Rakkers) zal het zoals gewoonlijk Chiro zijn van 14u tot 17u. We zullen de Chiro beginnen met het kijken van "Enge" tekenfilm gecombineerd met een heerlijke tas pompoensoep. Om alvast in die griezelige stemming te komen mogen al onze jongste leden ook in hun engste verkleedkleren naar de Chiro komen! Misschien win jij wel de prijs van "Engst verklede lid"? Eens we helemaal ondergedompeld zijn in de wereld van monsters, heksen en enge tovenaars, spelen we nog een groot gezamenlijk Halloween-spel! Plezier verzekerd!


Voor de oudere groepen, Toppers, Kerels en Aspi's, zal de Chiro dan weer doorgaan van 17u tot 20u. Ook nu zullen we weer starten met een serieus enge "Horror" film van waar de haren meteen recht van zullen komen te staan. Na deze enge film krijgen onze oudste leden nog een heerlijke Halloween maaltijd voorgeschoteld om daarna een super eng Halloween-avond-spel te spelen!

Vergeet zeker niet om een zaklamp mee te nemen!


Hopelijk hebben jullie er alvast zin in!


Met griezelige groeten,


De Leiding

Comments


bottom of page