top of page
Zoeken

Drankkaarten vanaf 11/10/2020

Beste Ouders,


De eerste Chirozondagen van het nieuwe werkingsjaar zijn ondertussen al weer een feit en wat waren wij blij met het zien van zo vele nieuwe gezichtjes! Een nieuw Chirojaar brengt natuurlijk ook heel wat organisatorische vernieuwingen met zich mee. Eén van die vernieuwingen is het feit dat wij vanaf zondag 11 oktober (eerste zondag na ons Ouwzakke Bubble Edition) willen gaan werken met drankkaarten! (Betalen met cashgeld voor je drankje zal dan niet meer kunnen)


Hoe werkt dat, die drankkaarten?

Wij zullen ergens in de komende weken drankkaarten ter beschikking stellen via de (nieuwe) webshop op onze site (je kan ze ook nog op de Chiro zelf aankopen). De drankkaarten zullen €7 kosten en zijn goed voor 10(!) drankjes op onze Chirozondagen, spot goedkoop dus!


Voor zij die wensen, mogen hun drankkaart ook op de Chiro achterlaten. Wij zullen deze dan netjes en veilig bewaren zodat je ze zelf niet kan kwijt spelen. (Je mag je kaart natuurlijk ook gewoon mee naar huis nemen indien gewenst)


Onze nieuwe webshop:

Binnen enkele weken zal dus onze nieuwe webshop online komen op onze site. Op deze webshop zal je ondermeer je drankkaart kunnen kopen, maar ook je t-shirt en trui van onze Chiro! Wij zorgen er dan voor dat deze klaarliggen voor jou op de eerstvolgende Chiro. (Meer info volgt)


Moest je nog vragen hebben, stuur ons dan zeker een mailtje!

Comments


bottom of page